Partners

Som samarbetspartner till Strömstad Golfklubb får ditt företag en spännande plattform för  marknadsföring och samverkan. Här finns unika möjligheter till effektiv exponering, ökad varumärkeskännedom, nätverkande samt trevliga aktiviteter.

Strömstad Golfklubb bildades 1967 och de 9 första hålen i Kebal stod redo för spel tre år senare och först 1987 fick klubben sin 18-hålsbana. Golfbanan mäter 5295 meter från gul tee och erbjuder en spännande och utmanande upplevelse i fantastisk bohuslänsk miljö där klippformationer runt banan och närheten till havet präglar banan.

Idag är Strömstad GK en av kommunens största idrottsföreningar med över 1000 medlemmar varav drygt 150 är juniorer. Banan besöks per år av över 10 000 golfande gäster från Sverige och Norge och det spelas över 35 000 golfrundor årligen.

I dagens klubbhus, som stod klart 1995, finns klubbrum och en golfkrog som erbjuder dagens lunch och a´la carte i trivsam miljö och vår proshop  och reception möter ni i den första byggnaden på området.

Som samarbetspartner till Strömstad Golfklubb får ditt företag en spännande plattform för marknadsföring i fantastisk milj. Låt oss träffas så berättar vi mer!